En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince hassas davranıyoruz.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha dobra uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bir kuruluşda kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve sair ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri vesair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir yapıdadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla tasarruf alanından yarar iktisap etmek amacı ile yapılan, en bir küme 100 can kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus adetsına ilgilı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda bünyedan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve insan yaşamını temel vadi, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Bu yol genellikle ivedi bir durumda Yangın Çıkış Kapısı hızla açılabilen geçmiş çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseriya bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp son çekilebilmesini katkısızlar.

şu demek oluyor ki, baz ayırt şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını çelmek sinein tasarlanmışken, ivedi çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emin boşaltma derunin kullanılan bir kapıdır.

Nitekim yangınlardan korunmak için baz olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kat skorsı 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında taban olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı dizi otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı mümkün.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen methallere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında yaşantı kurtarıcı olabilseler bile uğruluk antreimleri için tehlikeli olabilirler.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page