Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin isabetli onay olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Örneğin, yangın merdiveni baplarının makul bir yalım dayanımı süresine iye olması veya yangın esnasında esrar geçişini engellemesi üzere standartlara usturuplu olmaları gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve münasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu kadar soruların cenahıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve henüz sert çok mevzuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda sual meselearetlerine niçin olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek derunin bizleri aramaya mebdelayabilirsiniz.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda binadan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve isim yaşamını hakikat kayran, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın ve acil yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söyleyiş edilen bu karakol temelı modellerde alışılagelen kapı koluna benzeri. 

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek kucakin kullanılmaktadırlar.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve yaradılıştanında tek cenahıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı engel ve en azca 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 intibak esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye sarhoş olmak; dayanıklı, bedii baplara en münasip fiyatlarla mevla sürdürmek midein İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden anlık malumat Yangın Çıkış Kapısı alabilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik bâtınin tercih edilir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki bilgelik birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele alınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de ziyadesiyle önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Report this wiki page